Perfect Home 60002

Perfect Home 60002

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Tudtad, hogy pár mozdulattal egészséges, finom és szennyeződésektől mentes ivóvizet tudsz készíteni a csapvízből ? A Perfect Home vízszűrő kancsója teljesen kiszűri a vízben található fizikai szennyeződéseket, s ez által a csapvízben található mellékíz és illathatások is eltűnnek. Így töredéke áron tudod szomjad oltani ásványvíz minőségű ivóvízzel, s közben a boltból sem kellett hazacipelnie a nehéz flakonokat!

Mivel a Perfect Home vízszűrő kancsóval megszűrt víz lágyabb a sima csapvíznél, így a háztartási gépeid élettartalmát is növelheted. Önts szűrt vizet tea és kávéfőződbe is, és gépeid is tovább fogják bírni a mindennapi használatot.

Anyaga: műanyag
Tartalma: 1 db vízszűrő kancsó + 1 db szűrőbetét
Űrtartalma: 2400 ml
Mérete: 26,5 cm magas, 25 cm hosszú, 9,5 cm széles
4 lépcsős szűrőrendszerrel, digitális kijelzővel

  • Anyaga: műanyag
  • Súlya: 0,64kg
  • Méret: 25x26,5x9,5 cm
  • Űrtartalom: 2,5 liter
  • PP: RA-13



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.