Dafi 925314 vízszűrő kancsó 4l piros (925314)

Dafi 925314 vízszűrő kancsó 4l piros (925314)

3 980 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Dafi 925314 vízszűrő kancsó 4l piros (925314)

3 980 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mostelado.hu
Termékleírás
Dafi Vízszűrő kancsó, piros A vízszűrő kancsó használatával mindig minőségi és kellemesebb ízű, tiszta víz készíthető otthon. Környezetbarát választás, mert nincs többé szükség a sok műanyag palack megvásárlására és hazacipelésére. A szűrőbetét eltávolítja a csapvízből a klórt, a nehézfém maradványokat és a növényvédő szereket. A szűrt víz csökkenti a vízkövet, így megakadályozva a vízkő lerakódását a háztartási gépekben (vasaló, vízforraló, kávéfőző). Tökéletes főzéshez, hideg üdítők, kávé/tea elkészítéséhez vagy háziállatok itatásához.
  • Űrtartalom: 2,4 liter
  • Szűrt víz kapacitása: 1,2 liter
  • 1 darab Classic filter
  • Típus: Classic
  • Manuális emlékeztetővel
  • BPA mentes
Keskeny kialakításának köszönhetően a kancsó hűtőajtóban is tárolható. Classic típusú vízszűrő betéttel használható, melyet havonta vagy 100-150 liter víz leszűrése után kell cserélni.
A doboz 1 darab Classic vízszűrő betétet tartalmaz.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.