BWT 815089

BWT 815089

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
INDUL A BWT NYÁR!
VÁSÁROLJ, JÁTSSZ, NYERJ!
Vásároljon bármilyen BWT vízszűrő kancsót, regisztráljon a vásárlást igazoló blokk vagy számla sorszámával a www. bwt-nyar. hu weboldalon és nyerje meg a termékek egyikét!
Fődíj: 1db Daewoo hűtőszekrény
További nyeremények: 3 db BOSH Tassimo Vivy kávéfőző, 50 db termosz
(A promóció időtartama: 2015. május 10. - 2015. július 31. )Exkluzív Limitált kiadás: BWT Penguin PINKAz BWT Penguin vízszűrő kancsókat úgy terveztük, hogy a skandinávdizájn hagyományait követő organikus formavilág minden eleme ahasználók igényeit szolgálja ki. Az ergonomikus kialakítás mellett akönnyű kezelhetőséget biztosítja a fröccsenés-mentes utántöltéstgarantáló EasyFill technológia. Sajátos formájának köszönhetően akancsó a legtöbb hűtőszekrény-ajtóba illeszkedik, a fedelet levévepedig mosogatógépben is mosható. A  BWT Longlife Mg 2+ szűrőbetét használatával a BWT Penguin víztisztító kancsóba bekerülő csapvíz ateljes szűrésen kívül egészségesebb és lágyabb ízű lesz. Amellett, hogy aszűrőbetétetek eltávolítják a vízből az íz- és illarontó anyagokat -például a klórt - és a nehézfémeket, még magnéziumot is adagolnak amegszűrendő vízhez. A magnézium nemcsak pozitív élettani hatásaimiatt javítja a csapvíz állapotát, hanem kiváló ízélményt is biztosít. Avízszűrő készülék hatékony védelmet biztosít a kávégépének, teafőzőjének a vízkővel szemben is. Teljes kapacitás: 2,7 literSzűrt víz kapacitás: 1,5 literKijelző: Easy-Control elektronikusUtántöltés: Easy-Fill; nem szükséges a tetőt eltávolítani a vízfeltöltéshezA csomagolás tartalmaz 1 db vízszűrő kancsót és 1 db Longlife Mg2+ vízszűrő betétet 

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.